Vul een zoekwoord in

Persoonlijkheidsstoornissen

Jouw karakter en ‘typische trekjes’ maken jou tot wie je bent. Als zo’n eigenschap extreem overheersend wordt, kun je anders gaan denken, voelen en doen dan mensen van je gewend zijn. Vince Mentaal biedt hulp bij persoonlijkheidsstoornissen.

Behandeling van persoonlijkheidsstoornissen

Een persoonlijkheidsstoornis?

Je persoonlijkheid is jouw persoonlijke mix van karaktertrekken en eigenschappen. Soms begint er een te overheersen, op een extreme manier. Dan kan er sprake zijn van een persoonlijkheidsstoornis.

Wat zijn klachten en symptomen?

Er zijn allerlei soorten persoonlijkheidsstoornissen. Soms zijn ze moeilijk te herkennen. Wat zijn de klachten en symptomen van een persoonlijkheidsstoornis?

Hoe werkt digitale ggz?

Digitale ggz van Vince Mentaal kun je overal en altijd raadplegen. Via je laptop, smartphone of tablet log je in op je eigen dashboard. Je vindt er oefeningen, legt contact met hulpverleners en volgt je eigen behandeltraject met online zelfzorg.

Behandeling met GIT-PD

search-icon.svg

Wat is GIT-PD?

De GIT-PD is een behandelprogramma voor mensen met persoonlijkheidsproblematiek. GIT-PD staat voor Guideline-Informed Treatment for Personality Disorders. Je gaat met opdrachten aan de slag om je problematiek in kaart te brengen. Je behandelaar helpt en steunt waar nodig.

Behandeling