Vul een zoekwoord in

Werken bij Vince Mentaal

Geloof jij in een betere ggz?

Bij Vince Mentaal komen we altijd graag in contact met gemotiveerde, enthousiaste en betrokken zorgprofessionals. Professionals die, net als wij, geloven in een betere ggz. Optimisten, voor wie het glas halfvol is. Mensen met lef, die kritisch op zichzelf en de ander durven reflecteren. Maar nooit zonder de verbinding te verliezen.

Vince Mentaal maakt zich sterk voor een ‘andere’ ggz. Een ggz waarin de cliënt de touwtjes meer in handen heeft. Een ggz waarin de sociale omgeving een grotere rol speelt en die zo bijdraagt aan sneller herstel. Met zorg die kleinschalig, effectief en snel voorhanden is. Dichtbij de cliënt en effectief. Met ruimte voor de meest kwetsbare patiënten.

Lijkt het je leuk om bij ons te werken? Zit je nog op school en zoek je een mooie stageplek? Dan komen we graag met jou in contact. Je kunt voor vacatures of stageplekken contact opnemen met Wytze Meerstra. Zijn er geen vacatures maar denk je toch dat je van toegevoegde waarde bent voor Vince Mentaal, stuur ons dan gerust een open sollicitatie. We maken graag kennis met je. Meer weten over onze visie? Kijk dan op: www.gewoonandersindeggz.nl.