Vul een zoekwoord in

Aanmelden in vier stappen

Aanmelden voor een behandeling bij Vince Mentaal is heel eenvoudig. In vier kleine stappen kun je met je behandeling starten.

1. Vul de zelftest in

Vul de zelftest in die je op deze website vindt. Als je in aanmerking komt voor behandeling, dan kun je je gegevens invullen en opsturen. Een van de behandelaren bekijkt je vragenlijst en neemt dan contact met je op.  

2. Telefonische kennismaking

Als de behandelaar je vragenlijst heeft bekeken, wordt je gebeld. Hij of zij vertelt je dan of je in aanmerking komt voor een behandeling.

3. Verwijzing van de huisarts

Voor behandeling bij Vince Mentaal heb je een verwijzing nodig. Wij kunnen contact opnemen met de huisarts, maar dat mag je ook zelf doen. De huisarts kan voor jou de verwijzing in orde maken.

4. Intake via beeldbellen

Via het platform Karify heb je een intake via beeldbellen. Hiervoor vul je een vragenlijst in. 

5. Behandelplan opstellen

Na de intake stelt de behandelaar een behandelplan voor je op. Deze bespreek je samen via beeldbellen. Als je het eens bent met je aanpak, kan de behandeling van start.

6. Start van de behandeling

Als je behandeling start, verloopt dat via het online platform Karify. Hier vind je filmpjes en artikelen, maar je kunt er ook je oefeningen bekijken en contact leggen met je behandelaar via beeldbellen.